ایمیلت، اسمی که وارد میکنی، جاهایی که اضافه میکنید، امتیازها، نظرها و یادداشتها
برای امنیت اکانتت، نوع مرورگر و آدرس IP دستگاههایی که باهاشون وارد شدی رو هم نگه میداریم
فهرست مشترک رو فقط تو و پارتنرت میبینید. فهرست خصوصیت رو فقط خودت میبینی. اطلاعاتت رو به کسی نمیفروشیم و تبلیغ نشون نمیدیم
سایت روی Vercel اجرا میشه و دادهها توی پایگاهدادهی Neon در فرانکفورت ذخیره میشن. کد ورود با Resend ایمیل میشه. نوتیفها از طریق سرویس نوتیف مرورگرت (مثلاً گوگل یا اپل) فرستاده میشن و فقط وقتی روشنشون کنی. اگه مکانی رو از پست اینستاگرام اضافه کنی، متن کپشن اون پست برای پیدا کردن اسم و دستهی مکان به GapGPT (و اگه در دسترس نبود OpenRouter) و مدل هوش مصنوعیای که پشتشونه فرستاده میشه و ممکنه اونجا نگه داشته بشه
از تنظیمات میتونی از فهرست مشترک بیرون بیای یا اکانتت رو کامل حذف کنی. مکانهای حذفشده بعد از ۳۰ روز برای همیشه پاک میشن